De Stichting Breda AED Proof heeft ten doel het initiëren en in stand houden van een fijnmazig netwerk van Automatische Externe Defibrillators (AED), waardoor de gemeente Breda zich ‘AED-Proof’ mag noemen. Dit houdt in dat er bij hartfalen op iedere plek in de gemeente Breda binnen 6 minuten een AED met bediener aanwezig kan zijn om reanimatie te starten. Wanneer dit binnen 6 minuten is, heeft het slachtoffer een overlevingskans van 70%.

Het netwerk ligt er, het onderhoud gebeurd, maar nog niet iedere Bredanaar is hiervan op de hoogte! Om hier wat aan te doen is de Stichting Breda AED Proof op zoek naar een

Enthousiaste vrijwilliger voor PR taken


We zoeken iemand die:

  • De naamsbekendheid van de Stichting kan vergroten;
  • de social media en de website kan bijhouden;
  • (nieuws-)artikelen, nieuwsbrieven en kattenbelletjes kan schrijven;
  • het niet erg vindt af en toe een informatie bijeenkomst te draaien;
  • actief meedenkt met de Stichting.

Wij zijn:

Een club enthousiastelingen die zich hard maken voor het  AED Proof houden van de gemeente Breda.  Dit doen we op verschillende manieren: we sluiten altijd aan bij de kick off bijeenkomsten van buurtpreventie ( zo’n 6 zaterdagen per jaar), proberen op open dagen, buurtfeesten, zelf te organiseren evenementen, informatieavonden en dergelijke aan te sluiten. We komen 4 keer per jaar met zijn allen bij elkaar voor een vergadering en hebben daartussen onderling contact via mail en telefoon of komen bij elkaar wanneer dit nodig is.

Interesse? Neem contact op via onze contact pagina of bel naar 06-40226368

Meer informatie over onze Stichting vind je op www.breda-aed-proof.nl