Stichting Breda AED Proof is onmisbaar in Breda. We zorgen ervoor dat de gemeente Breda AED Proof is. Dat betekent dat wanneer iemand in Breda een hartstilstand heeft, er binnen 6 minuten een burgerhulpverlener aanwezig is met een Automatische Externe Defibrillator (AED) die kan reanimeren. Als het lukt om dit binnen 6 minuten te doen, heeft het slachtoffer een overlevingskans van 70%. Vanaf 2011 is er 723 keer een AED ingezet.

Vanaf 2011 heeft de Stichting Breda AED Proof  een groot netwerk opgebouwd in de stad: er zijn inmiddels 270 plekken in Breda met een AED en er zijn meer dan 2500 bewoners opgeleid om te kunnen reanimeren. Daarnaast zijn er ongeveer 30 vrijwilligers die de maandelijkse controles en onderhoud van de AED’s uitvoeren.

In 8 jaar tijd is een goed georganiseerde organisatie opgebouwd die ervoor zorgt dat Breda AED Proof is: een veilig gevoel voor alle inwoners van Breda! Het bestuur is trots op wat het bereikt heeft en is op zoek naar nieuwe mensen met een frisse blik en nieuwe energie.  Enthousiastelingen die de stichting graag verder willen uitbouwen zodat zoveel mogelijk Bredanaars kunnen reanimeren en met zo mogelijk een nog grotere naamsbekendheid en betere dekking van AED’s in Breda. Daarom zijn we op zoek naar een :

Enthousiaste technisch ondersteuner

We zijn op zoek naar een enthousiasteling met een hart voor Breda voor een of meer van deze taken:

  • Plaatsen en verwijderen AED’s en kasten
  • Onderhouden van bestaande AED’s en kasten
  • Terugkoppeling aan AED-eigenaren over uitgevoerd onderhoud
  • Het netwerk van de stichting vergroten

Wat maakt dit werk zo leuk?

Je hebt affiniteit met het onderwerp. mischien heb je zelf wel eens van dichtbij meegemaakt dat iemand gereanimeerd werd?

Je werkt zelfstandig binnen een team met enthousiaste vrijwilligers om je samen hard maken voor het  AED Proof houden van de gemeente Breda.

Gemiddeld ben je 8 uur per week aan het werk voor de stichting. De tijden kan je zelfstandigf invullen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Natuurlijk wordt je goed ingewerkt en wegwijs gemaakt. Interesse of meer weten? Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Stuur een mail naar Theo Maas Via contact pagina

Meer informatie over onze Stichting:  www.breda-aed-proof.nl